Toiletrulleholder

by Brorsons toiletrulleholder i enten sort eller hvid metal er et genialt og enkelt design. Den sættes op på en glat væg med en stærk tape, som medfølger. Og den bliver hængende. Der er styr på papirrullen og samtidig udstråler metalholderen, at her er man ikke ligeglad med sin indretning. En toiletrulleholder som er topmoderne og stilren. 

 • Toiletrulleholder i...

  500,00 kr.

  Toiletrulleholder i hvid pulverlakeret metal fra by Brorson

  Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design, der klæder ethvert badeværelse.

  Denne snehvide holder er en stilren og funktionel holder til toiletpapir, der giver et minimalistisk og æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i hvidmalet metal, med dobbeltklæbende tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader - Også på glasvægge.

  Denne smarte toiletrulleholder kræver ikke at der bores huller i væggen, så den er ideel, hvis du bor til leje, eller blot ønsker et lyst og minimalistisk udtryk på dit badeværelse.

  Toiletrulleholderen kan tages af væggen så du altid kan flytte rundt på den og tage den med dig når du flytter.

 • Toiletrulleholder i...

  500,00 kr.

  Toiletrulleholder i sort pulverlakeret metal fra by Brorson

  Toiletrulleholder i enkelt og stilrent design.

  Denne toiletrulleholder er en anderledes unik og funktionel holder til toiletpapir, der med sit enkle formsprog giver et lækkert æstetisk udtryk til dit badeværelse. Toiletrulleholderen er lavet i sortmalet metal, med en meget stærk dobbeltklæbende 3M tape til ophængning på de fleste jævne og faste overflader - også glasvægge.

  Til denne toiletrulleholder skal der ikke bores huller i væggen, så den er også perfekt, hvis du bor til leje og ikke må bore huller i væggen eller hvis du blot ønsker et elegant og minimalistisk udtryk på dit badeværelse.

  Gratis fragt!

  Toiletrulleholderen kan tages af væggen så du kan flytte rundt på den og tage den med dig, hvis du skal flytte.